ИКТ ВО АГРОБИЗНИС

ИКТ ВО АГРОБИЗНИС” Одржана конференција на тема „ИКТ во агробизнис” На 25ти и 26ти ноември, МАСИТ – ИКТ Стопанската комора организираше конференција на тема „ИКТ во Агробизнис”, во хотел Александар Палас во Скопје. МАСИТ по тринаесетти пат ја организира оваа конференција, како успешен собир на сите чинители од ИКТ заедницата. За прв пат оваа година…